Méér dan 30 jaar zette ik het muziek- en tekstschrijven op de achtergrond, om anderen te ondersteunen, als coach en trainer. En wees maar zeker dat ik dat blijf doen, zo lang het fijn en zinvol is.

Daarnaast kies ik nu om mijn verwondering te uiten. Om, in muziek en tekst, het dagelijks bestaan te transformeren tot schoonheid. En creatief te uiten wat anders misschien onuitgesproken blijft.

Het zingen en het delen van deze songs, geeft me de kans om, mensen, op een hele andere manier, te ontmoeten.

Welkom in deze ruimte, en neem je tijd om te luisteren…


Jo Huylebroeck is een Nederlandstalige singer-songwriter. Zijn muzikale reis begon in alle stilte, binnenkamers. Geïnspireerd door eigen ervaringen, transformeerde hij zijn verwondering in fijnzinnige teksten met een relativerende ondertoon. Elk nummer komt voort uit een verlangen om te begrijpen en te verbinden. Dit proces van zelfontdekking leidde tot een reeks songs die de ziel raken.

Tijdens zijn creatieve periode ontmoette Jo, Gaetan Vandewoude, de frontman van Isbells. Gaetan inspireerde hem met zijn passie en kennis. Dankzij zijn steun kon Jo een tiental nummers opnemen. Deze opnames, met alleen stem en akoestische gitaar, zijn van een kwetsbare puurheid. Voor Jo zijn deze momenten van creatie een belangrijke spiegel van zijn muzikale identiteit.

De volgende stap is nu om zijn nummers te delen met een luisterend publiek. Het is mooi om te zien hoe zijn muziek nu anderen raakt en een gevoel van verbondenheid creëert.



Performance by Ian McKellen of a letter by Kurt Vonnegut

Practice any art, music, singing, dancing, acting, drawing, painting, sculpture, poetry, fiction, essays, reportage, no matter how well or badly, not to get money and fame, but to experience becoming, to find out what’s inside you, to make your soul grow.”

Ik speel heel graag op :

  • Intieme Huiskamerconcerten, Culturele Festivals/Poëzieavond, Vernissages en Kunstexposities, Bedrijfsevenementen, …